Palvelut

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta 

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan neljä keskeistä teemaa ovat:  Yhteisöllisyys, elämyksellisyys, toiminnallisuus ja dialogisuus. Nämä teemat näkyvät myös minun toiminnassani. 

Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja löytämään asiakkaan vahvuudet sekä mielenkiinnon kohteet tallilla. Minulle on tärkeää, että asiakkaat saavat kokea olevansa tervetulleita tallille juuri sellaisina kuin he ovat. Erityisesti minua innostaa talliympäristön monipuolisuus ja se, kuinka siellä voi mukauttaa ja soveltaa erilaisia tehtäviä asiakkaan toimintakyvyn mukaan.  Jokainen voi osallistua toimintaan oman tasonsa mukaan sekä saada onnistumisen kokemuksia. 

Soisaalipedagogisesta hevostoiminnasta voi lukea lisää yhdistyksen nettisivuilta www.hevostoiminta.net

Harrastus- ja virkistäytymistoimintaa erityisen tuen asiakkaille. 

Voidaan esimerkiksi harjoitella hevosen hoitamista ja harjaamista samalla pysähtyen silittelemään ja tutkailemaan hevosta. Varusteiden laittamista sekä osallistumista toimintaan oman tason mukaan.  Käydä tekemässä pieniä maastoretkiä ajaen kärryillä tai ratsain, samalla nauttien luonnosta. Pyrin luomaan aina rauhallisen ja kiireettömään tunnelman toimintaan. 

Toiminta suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.  

Asiakkaille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta. Yritykselläni on toiminnan vastuuvakuutus, mutta asiakkaita ei ole vakuutettu erikseen yritykseni puolesta. 

Tervetuloa tutustumaan sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan!

Tallityöt ja lomitukset 

Olen tehnyt lomituksia ja tallituurauksia useilla eri talleilla Keski-Suomen alueella. Samalla on kertynyt kokemusta myös erilaisten hevosten käsittelystä tammoista, varsoista, oreista sekä niin ratsuista kuin ravureistakin.

Minulla on lomitussopimus Keuruun kaupungin kanssa vuodelle 2022. Teen myös itse järjestettyjä lomituksia. 

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. :)

Kuvat: Annamari Sundgren